Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Στρώνω ένα τετράγωνο ταψάκι 20x20 εκ. με αντικολλητικό χαρτί.
Βάζω σε ένα μπολ το αλεύρι, το κακάο, τη ζάχαρη και το βούτυρο και τρίβω με τα δάχτυλά μου μέχρι να δημιουργηθούν χοντρά ψίχουλα. Κάνω μια λακούβα στο κέντρο και ρίχνω τους κρόκους και το γάλα. Ανακατεύω καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής ζύμη. Τη μεταφέρω στη φόρμα και πιέζω με τα χέρια μου να απλώσει ομοιόμορφα. Ψήνω τη βάση για 20 λεπτά. Την βγάζω από το φούρνο και την αφήνω στην άκρη μέχρι να ετοιμάσω τη γέμιση.
Βάζω τα ασπράδια και το αλάτι στον κάδο της κουζινομηχανής και ξεκινάω να χτυπάω με το σύρμα. Όταν αρχίσουν να αφρίζουν αρκετά προσθέτω πασπαλιστά τη ζάχαρη σε μικρές δόσεις συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί στη μαρέγκα και να γίνει λεία και γυαλιστερή. Αφού τελειώσω με τη ζάχαρη προσθέτω με τον ίδιο τρόπο το ινδοκάρυδο, το ξύσμα, το κορν φλάουρ και το βούτυρο. Σταματάω το μίξερ και προσθέτω τα κόκκινα φρούτα. Ανακατεύω απαλά και αδειάζω το μείγμα στη φόρμα. Επαναφέρω στο φούρνο και συνεχίζω το ψήσιμο για 45-50 λεπτά. Βγάζω από το φούρνο και το αφήνω να κρυώσει.
Λιώνω την κουβερτούρα και την απλώνω επάνω στο κρύο κέικ. Κάνω σχέδια με ένα πηρούνι και βυθίζω διάσπαρτα φρέσκα κόκκινα φρούτα. Βάζω το γλυκό στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξει. Κόβω σε κομμάτια (μακρόστενα ή μικρά τετράγωνα) και σερβίρω.
Σας ευχαριστώ!