Σε ένα μπολ ανακατεύω καλά τα φιστίκια, τα ασπρισμένα αμύγδαλα, τη φρυγανιά ή τα τριμμένα μπισκότα, το μοσχοκάρυδο, το γαρίφαλο και τη ζάχαρη.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C. Λαδώνω ελαφρώς ένα μεγάλο ορθογώνιο ταψί.
Σε μια καθαρή και επίπεδη επιφάνεια απλώνω ένα φύλλο κρούστας (ή Βηρυτού) και σκορπίζω πάνω του 2 κουτ. σούπας από το μείγμα της γέμισης. Παίρνω τον λεπτό πλάστη (βέργα) και τον τοποθετώ κατά μήκος της στενής πλευράς του φύλλου. Με προσοχή τυλίγω το φύλλο γύρω από τον πλάστη σε ρολό, σχετικά σφικτό (όχι όμως υπερβολικά), όπως τυλίγω ένα φύλλο για πίτα. Ακουμπάω τον πλάστη στον πάγκο εργασίας και σπρώχνω τις άκρες του ρολού και από τις δύο μεριές προς το κέντρο του πλάστη, ώστε το ρολό να σουρώσει. Κρατάω με το ένα χέρι το σουρωμένο ρολό και με το άλλο χέρι τραβάω τον πλάστη με κίνηση σταθερή, ώστε να βγει από το ρολό, το οποίο πρέπει να παραμείνει σουρωμένο. Μεταφέρω το ρολό στο λαδωμένο ταψί.
Επαναλαμβάνω τη διαδικασία με τον ίδιο τρόπο με τα υπόλοιπα φύλλα και την υπόλοιπη γέμιση. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνω το ελαιόλαδο και περιχύνω τα μπακλαβαδάκια μέσα στο ταψί. Τα ψήνω για περίπου 45 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Βγάζω το ταψί από το φούρνο και αφήνω τα μπακλαβαδάκια να κρυώσουν τελείως.
Βάζω όλα τα υλικά του σε μια μέτρια κατσαρόλα και τα ζεσταίνω μέχρι να πάρουν μια βράση. Μετριάζω τη φωτιά και σιγοβράζω για 10 λεπτά. Αποσύρω από τη φωτιά, σουρώνω το σιρόπι και περιχύνω αμέσως τα κρύα μπακλαβαδάκια. Τα αφήνω να κρυώσουν, κόβω προσεκτικά το καθένα σε 3 μικρότερα κομμάτια και σερβίρω.
Σας ευχαριστώ!