Σε ένα μπολ ανακατεύω όλα τα υλικά και τα αφήνω στην άκρη.
Βάζω σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύω με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρρευστη κρέμα. Τη μεταφέρω σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και την αφήνω στο ψυγείο μέχρι να την χρειαστώ.
Απλώνω το πρώτο φύλλο κρούστας και αλείφω με βούτυρο. Σκεπάζω με τα άλλα 3 φύλλα, βουτυρώνοντας τα 2 και αφήνοντας χωρίς βούτυρο το τελευταίο. Περνάω τον πλάστη με λίγο αλεύρι (πρέπει να είναι στεγνός ώστε να μην κολλήσει το φύλλο), τον τοποθετώ στην άκρη του φύλλου από την μακριά πλευρά και τυλίγω σε χοντρό ρολό. Βάζω το ρολό (μαζί με τον πλάστη) στο ψυγείο για 15 λεπτά για να παγώσει το βούτυρο. Αφαιρώ τον πλάστη (θα φεύγει εύκολα αν είναι καλά αλευρωμένος) και με ένα μαχαίρι κόβω το ρολό σε φέτες φάρδους 3 εκ. Επειδή οι φέτες θα έχουν πιεστεί και χάσει το σχήμα τους, τις ανοίγω και τις κάνω και πάλι στρογγυλές. Επαναλαμβάνω τη διαδικασία και με τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας.
Τοποθετώ τις ροδέλες σε βουτυρωμένο ταψάκι και μοιράζω το μείγμα του φυστικιού. Πιέζω με ένα κουτάλι για να γίνει σχετικά συμπαγές και γεμίζω με την κρέμα τυριού κατά τα 2/3 του ύψους του φύλλου. Σκορπίζω τα αλατισμένα φυστίκια και βουτυρώνω με όσο βούτυρο έχει απομείνει.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C αερόθερμο για 50 λεπτά.
Βγάζω τα μπακλαβαδάκια από το φούρνο και ραντίζω με το κρύο σιρόπι.
Σας ευχαριστώ!