Βάζω το αλεύρι στον κάδο του μίξερ μαζί με την μαγιά. Ανακατεύω και προσθέτω τη ζάχαρη, τη βανίλια, τα αυγά και το παγωμένο νερό. Ζυμώνω σε χαμηλή ταχύτητα με τον γάντζο για 5 λεπτά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Αυξάνω λίγο την ταχύτητα και αρχίζω να προσθέτω το βούτυρο, ένα κομματάκι της φορά. Περιμένω πρώτα να ενσωματωθεί το ένα κομμάτι και μετά προσθέτω το επόμενο. Χρειάζεται μια προσοχή για να μην ζεσταθεί πολύ η ζύμη (δεν πρέπει να ξεπεράσει τους 26°C. Αν χρειαστεί βάζω τη ζύμη για λίγο στο ψυγείο). Κατά καιρούς, σταματάω το μίξερ και με μια σπάτουλα «φέρνω» την κολλημένη ζύμη προς το κέντρο. Συνεχίζω το ζύμωμα μέχρι η ζύμη να τυλιχτεί στον γάντζο και να είναι απαλή και ελαστική.
Μεταφέρω τη ζύμη σε ένα μεγάλο βουτυρωμένο μπολ και σκεπάζω με μεμβράνη. Βάζω το μπολ στο ψυγείο για 12 ώρες.
Μεταφέρω τη ζύμη από το ψυγείο στον αλευρωμένο πάγκο της κουζίνας και με τον πλάστη ανοίγω ένα παραλληλόγραμμο φύλλο 40x30 εκ. και σε πάχος 1 εκ.
Αλείφω όλη την επιφάνεια με το φυστικοβούτυρο αφήνοντας ένα περιθώριο ολόγυρα περίπου 2 εκατοστών. Πασπαλίζω με την κανέλα και την ζάχαρη σε όλη την επιφάνεια.
Σηκώνω με προσοχή από την μακριά πλευρά και τυλίγω σε ένα μακρύ ρολό. Με ένα μεγάλο μαχαίρι κόβω το ρολό, κατά μήκος στη μέση. Κόβω από τις άκρες τα 2 εκατοστά που δεν περιέχουν φυστικοβούτυρο και διασταυρώνω τα δύο κομμάτια σε πλεξούδα.
Μεταφέρω την πλεξούδα σε μια βουτυρωμένη, μακρόστενη φόρμα με διάσταση 30x10 εκ. Βάζω τη φόρμα μέσα σε μια σακούλα ώστε να μην εισέρχεται αέρας και στεγνώσει και την αφήνω να φουσκώσει για 1-1½ ώρα.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C και ψήνω το τσουρεκάκι για 25 λεπτά περίπου. Δοκιμάζω με ένα σουβλάκι και αν δω ότι βγαίνει καθαρό χωρίς υπολείμματα ζύμης βγάζω από το φούρνο. Ενώ είναι ακόμη ζεστό το αλείφω με τη μαρμελάδα. Το αφήνω να κρυώσει και σερβίρω.
Σας ευχαριστώ!