Πασπαλίζω με αλεύρι μια επιφάνεια εργασίας και απλώνω το φύλλο σφολιάτας. Απλώνω το μαύρο σκόρδο καλύπτοντας τη μισή επιφάνεια της ζύμης και τον πολτό σκόρδου στην άλλη μισή.
Σκορπίζω το κουκουνάρι και λίγο αλατοπίπερο.
Τυλίγω τη μια πλευρά του φύλλου σε ρολό σταματώντας στο κέντρο. Τυλίγω και την δεύτερη πλευρά του φύλλου, φέρνοντας το ρολό να κολλήσει δίπλα στο πρώτο.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.
Κόβω το ρολό σε φέτες με πάχος 1½-2 εκ. Αραδιάζω τις φέτες σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί, αφήνοντας αρκετή απόσταση μεταξύ τους.
Ψήνω τα παλμιέ στο φούρνο για 15-20 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.
Σας ευχαριστώ!