Site icon Ντίνα Νικολάου

Σωστό ψήσιμο στη σούβλα

Σωστό ψήσιμο στη σούβλα

Σωστό ψήσιμο στη σούβλα

  1. Τοποθετήστε τη σούβλα σε στηρίγματα φροντίζοντας το αρνί να απέχει από τη φωτιά για να μην αρπάξει αμέσως.
  2. Ξεκινήστε το ψήσιμο από ψηλά και το κατεβάζετε σιγά σιγά.
  3. Γυρίζετε το αρνί συνεχώς για να ψήνετε ομοιόμορφα.
  4. Φτιάξτε ένα μεγάλο μπολ με λάδι, λεμόνι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και όσο ψήνετε το αρνί φροντίστε να το αλείφετε σε τακτά χρονικά διαστήματα.
  5. Καταλαβαίνετε ότι το αρνί έχει ψηθεί και εσωτερικά, όταν δείτε ότι έχει «σκάσει» στα μπούτια.
Exit mobile version