Σωστό ψήσιμο στη σούβλα
- Τοποθετήστε τη σούβλα σε στηρίγματα φροντίζοντας το αρνί να απέχει από τη φωτιά για να μην αρπάξει αμέσως.
- Ξεκινήστε το ψήσιμο από ψηλά και το κατεβάζετε σιγά σιγά.
- Γυρίζετε το αρνί συνεχώς για να ψήνετε ομοιόμορφα.
- Φτιάξτε ένα μεγάλο μπολ με λάδι, λεμόνι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και όσο ψήνετε το αρνί φροντίστε να το αλείφετε σε τακτά χρονικά διαστήματα.
- Καταλαβαίνετε ότι το αρνί έχει ψηθεί και εσωτερικά, όταν δείτε ότι έχει «σκάσει» στα μπούτια.