Site icon Ντίνα Νικολάου

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ… ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ... ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ... ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ

Πολλοί τρομάζουν στη σκέψη ότι πρέπει να μαγειρέψουν κρέας, ιδιαίτερα μοσχαρίσιο που είναι πιο ακριβό. Με μερικά απλά μυστικά θα μπορέσεις να το απολαύσεις με πολλούς τρόπους και να έχεις σίγουρη επιτυχία, χωρίς να ρισκάρεις να πάει χαμένη η ποσότητα που αγόρασες.

Μάθε να το διαλέγεις
Ανάλογα με το τι θέλεις να φτιάξεις, πρέπει να ψωνίσεις και το αντίστοιχο κομμάτι. Πριν πας στον χασάπη, σκέψου τι φαγητό θέλεις να μαγειρέψεις, αφού κάθε πιάτο γίνεται καλύτερο όταν χρησιμοποιείς το σωστό κρέας. Άλλο για σούπα, άλλο για λεμονάτο ή κοκκινιστό, άλλο για κινέζικο, άλλο για φούρνο.

Μαρινάδα η απαραίτητη!

Μυστικά για το μαγείρεμα

Copyright © Dina Nikolaou. All Rights Reserverd.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου και των φωτογραφιών, του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της κατόχου του Ντίνας Νικολάου. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Exit mobile version