Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στο έρωτα ήταν αυτό που ζήσαμε στις 14 Φεβρουαρίου στο Yolenis Cooking Classes by Dina Nikolaou. Ο Ζαφείρης Τρικαλινός με το εξαιρετικό αυγοτάραχο, ήταν μαζί μας για να μας μάθει πως να απολαμβάνουμε το απόλυτο αφροδισιακό. Το ορεκτικό με αχλάδια και αυγοτάραχο σερβιρισμένο με ρόκα, μας άνοιξε την όρεξη, για να ακολουθήσει ένα φιλέτο Σατομπριάν με πικάντικη σάλτσα που έλιωνε στο στόμα. Και φυσικά, δεν μπορούσε να λείψει ένα ροζ ερωτιάρικο επιδόρπιο που όλοι απολαύσαμε.