Μια βραδιά αφιερωμένη στα ζυμαρικά Ανδρίτσαινα ήταν η Δευτέρα 29 Μαΐου. Ο Γιάννης Γεωργακόπουλος ήταν μαζί μας για να μας μιλήσει για την ιστορία των ζυμαρικών του, όταν το 2006 αποφάσισε να παντρέψει την παράδοση με αγνά υλικά για να δημιουργήσει τα μοναδικά ζυμαρικά του.
Η συνταγή του; Ένα επτασφράγιστο οικογενειακό μυστικό…
Παπαρδέλες με κοτόπουλο και πιπεριές αρωματισμένες με καζούν, Πολύχρωμες βίδες με πέστο βασιλικού και τονάκι Αλοννήσου και ένα εξαιρετικό τραχανότο με μαύρο σκόρδο και παστουρμά.