Site icon Ντίνα Νικολάου

Ζυμαρικά Ανδρίτσαινα σε εξαιρετικά πιάτα

Ζυμαρικά Ανδρίτσαινα σε εξαιρετικά πιάτα

Ζυμαρικά Ανδρίτσαινα σε εξαιρετικά πιάτα

Μια βραδιά αφιερωμένη στα ζυμαρικά Ανδρίτσαινα ήταν η Δευτέρα 29 Μαΐου. Ο Γιάννης Γεωργακόπουλος ήταν μαζί μας για να μας μιλήσει για την ιστορία των ζυμαρικών του, όταν το 2006 αποφάσισε να παντρέψει την παράδοση με αγνά υλικά για να δημιουργήσει τα μοναδικά ζυμαρικά του.
191234 Επιλέγοντας πολύ προσεκτικά τους παραγωγούς που του προμηθεύουν τις πρώτες ύλες και χωρίς να χρησιμοποιεί χημικές ουσίες και συντηρητικά κατάφερε με τα χρόνια, να έχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Η συνταγή του; Ένα επτασφράγιστο οικογενειακό μυστικό…
Η έμπνευση ήρθε σχεδόν αυτόματα με το που τα δοκίμασα, και όσοι είχαν την τύχη να παρευρεθούν στο σεμινάριο απόλαυσα 3 ιδιαίτερες συνταγές.
Παπαρδέλες με κοτόπουλο και πιπεριές αρωματισμένες με καζούν, Πολύχρωμες βίδες με πέστο βασιλικού και τονάκι Αλοννήσου και ένα εξαιρετικό τραχανότο με μαύρο σκόρδο και παστουρμά.

Exit mobile version