Κάθε φορά που επισκέπτομαι έναν τόπο έχω καθιερώσει μια ξενάγηση στις μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της διατροφής. Εκτός από τα εστιατόρια, ψάχνω να βρω τα ιδιαίτερα, τοπικά προϊόντα που παράγουν συνήθως, μικρές οικοτεχνίες.
Στην αγαπημένη μου Κρήτη έχω βρει εξαιρετικά προϊόντα και ανάμεσά τους ανακάλυψα το «Εύβοτρυ».
|Η ιδιαιτερότητα της είναι η παραγωγή προϊόντων που έχουν βάση το σταφύλι και τα παράγωγα του:
Πετιμέζι, γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη, παστέλια, μπάρες δημητριακών, μουσταλευριά φρέσκια και αποξηραμένη σε διάφορες γεύσεις, λουκούμια και μπισκότα σε διάφορες εκδοχές.
Είναι φτιαγμένα με παρθένο ελαιόλαδο της ντόπιας συγκομιδής και ξεχωρίζουν για την ποιότητα των πρώτων υλών καθώς έχουν παραχθεί με πρωτογενή υλικά.
Για το Εύβοτρυ η υπεροχή ενός προϊόντος έγκειται στην ποιότητα των πρώτων υλών και στη θρεπτική αξία που αυτό παράγει ώστε να δημιουργεί προϊόντα που θα σέβονται τον καταναλωτή και θα έχουν ιδιαίτερη απήχηση.
Τα προϊόντα διατίθενται σε διάφορες συσκευασίες ακόμα και σε ατομικές.
http://www.evotry.gr