Την Τρίτη 13 Μαρτίου, το σεμινάριο ήταν αφιερωμένο στα προϊόντα Candianuts.
Σήμερα, έχοντας μια σεβαστή μονάδα 3.000 τ.μ. στην Κρήτη αλλά και ένα νέο κατάστημα λιανικής πώλησης στη Σαντορίνη, παράγει υγιεινά σνακ βασισμένα στους ξηρούς καρπούς και το μέλι τα οποία εξάγει σε 25 χώρες του εξωτερικού.
Όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στο σεμινάριο, απόλαυσαν τα τέλεια σνακ, τα αφράτα παστέλια αλλά και τους εξαιρετικούς ξηρούς καρπούς.
Όσο για τη σαλάτα… Με τόση ποικιλία στα παστέλια δεν ήξερα ποιο να αξιοποιήσω. Τελικά αποφάσισα να κάνω μια καροτοσαλάτα με ρόκα και 2 παστέλια (με φυστίκι Αιγίνης και Κολοκυθόσπορο).
Για το τέλος… αφράτα μπριοσάκια, γεμιστά με «γιαουρτένιο μαντολάτο».