Ανακατεύω τις σταφίδες και τα κράνμπερι με το μπράντι και το γάλα για να μην κολλάνε μεταξύ τους. Κοσκινίζω το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
Χτυπάω στο μίξερ με το φτερό, το βούτυρο με τη ζάχαρη όσο να ασπρίσει και να αφρατέψει. Προσθέτω ένα-ένα τα αυγά και συνεχίζω το χτύπημα. Προσθέτω το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και χτυπάω σε χαμηλή ταχύτητα, όσο να ενσωματωθούν. Προσθέτω τις σταφίδες και τα κράνμπερι και ανακατεύω με μια σπάτουλα.
Αδειάζω το μείγμα σε μία φόρμα με διάμετρο 22 εκ. περίπου και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για μία ώρα περίπου.
Χτυπάω την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη και τη βανιλίνη σε σφιχτή σαντιγί. Χτυπάω με αυγοδάρτη καλά τη κρέμα κάστανου για να την αφρατέψω και την ενώνω μαλακά με τη σαντιγί με μια σπάτουλα, προσέχοντας να μην σπάσω τον όγκο της.
Χτυπάω στο μίξερ με το σύρμα όλα τα υλικά, όσο να ομογενοποιηθούν.
Κόβω στη μέση το κέικ, αφού κρυώσει και απλώνω στον ένα δίσκο την κρέμα. Τοποθετώ τον δεύτερο δίσκο επάνω και σκεπάζω το κέικ με το γλάσο.
Μπορείτε να στολίσετε με μικρά καραμελάκια σε διάφορα χρώματα και να σχηματίσετε με αυτά την χρονολογία.
Σας ευχαριστώ!