Βάζω στον κάδο του μίξερ το αλεύρι, τη ζάχαρη και τη μαγιά. Προσθέτω το βούτυρο, το νερό, το αυγό και τον κρόκο και ξεκινάω να ζυμώνω με το εξάρτημα γάντζο μέχρι να αρχίσουν να ενώνονται τα υλικά. Προσθέτω το αλάτι και συνεχίζω να ζυμώνω (περίπου 10 λεπτά) μέχρι να δημιουργηθεί μια απαλή και ελαστική ζύμη. Μεταφέρω τη ζύμη σε βουτυρωμένο μπολ, σκεπάζω με μεμβράνη και την αφήνω για 1½ ώρα να φουσκώσει καλά.
Σε ένα μπολ ανακατεύω τα τριμμένα φυστίκια, την άχνη και το αυγό μέχρι να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μείγμα.
Χωρίζω την φουσκωμένη ζύμη σε δύο ίσα μέρη. Πασπαλίζω με λίγο αλεύρι τον πάγκο της κουζίνας και ανοίγω το πρώτο κομμάτι ζύμη παραλληλόγραμμο φύλλο. Με το ροδάκι της πίτσας κόβω το φύλλο σε 14-15 τετράγωνα κομμάτια. Βάζω στο κέντρο κάθε κομματιού 1 κουταλάκι από την γέμιση φυστικιού και λίγες σταγόνες σοκολάτας. Κλείνω σε σφιχτό ρολάκι και το τοποθετώ στην βουτυρωμένη φόρμα.
Επαναλαμβάνω την ίδια διαδικασία με το δεύτερο κομμάτι ζύμης και τα υπόλοιπα υλικά τις γέμισης. Μεταφέρω κι αυτά τα ρολάκια μέσα στη φόρμα (δεν χρειάζεται να είναι σε σειρές), σκεπάζω με μεμβράνη και τα αφήνω για 1 ώρα να φουσκώσουν.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 170°C αερόθερμο. Αλείφω με χτυπημένο αυγό τα φουσκωμένα ρολάκια και πασπαλίζω με τα φυστίκια. Ψήνω για 35-40 λεπτά μέχρι να ροδίσουν απαλά.
Πασπαλίζω με ζάχαρη άχνη και σερβίρω.
Σας ευχαριστώ!