Βάζω στον κάδο της κουζινομηχανής το τυρί κρέμα, τα αυγά και τη ζάχαρη και χτυπάω με το φτερό μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτω το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το χρώμα ζαχαροπλαστικής και συνεχίζω το χτύπημα μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Τέλος, προσθέτω την λευκή σοκολάτα, το μαχλέπι και τη μαστίχα και δουλεύω για 1 λεπτό ακόμη.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 160°C αερόθερμο. Μεταφέρω το μείγμα σε μία ψηλή φόρμα (ή σε 2-3 μικρότερες) και ψήνω στο φούρνο για 45-50 λεπτά.
Βγάζω το τσουρέκι από το φούρνο και το αφήνω σε σχάρα να κρυώσει. Το ξεφορμάρω, το περιχύνω με το γλάσο και το στολίζω με ζαχαρωμένα στολίδια και αποξηραμένα τριαντάφυλλα.
Βάζω την άχνη σε ένα μπολ, προσθέτω σε μικρές δόσεις την κρέμα γάλακτος και ξεκινάω να δουλεύω τα υλικά με το σύρμα μέχρι να αποκτήσει την ρευστότητα που θέλω.
Σας ευχαριστώ!