Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου, απλώνω το πρώτο φύλλο κρούστας και το περιχύνω με 1 κουταλάκι μέλι. Σκορπίζω λίγα τρίμματα σοκολάτα και καλύπτω με το δεύτερο φύλλο. Επαναλαμβάνω το ράντισμα με το μέλι και τα τρίμματα σοκολάτας. Τελειώνω με το τελευταίο φύλλο, ραντίζω με το υπόλοιπο μέλι και σκορπίζω τα φυστίκια Αιγίνης. Ραντίζω με λίγο ελαιόλαδο, και ψήνω στο φούρνο για 10-12 λεπτά μέχρι να ροδίσουν τα φύλλα και να γίνουν τραγανά τα φυστίκια.
Πλένω καλά τα σύκα και τα σκουπίζω με χαρτί κουζίνας. Τα κόβω στη μέση και τα αφήνω στην άκρη. Βάζω το βούτυρο σε ένα τηγανάκι να ζεσταθεί. Βάζω τα σύκα με το κομμένο μέρος προς τα πάνω και τα σοτάρω για 2-3 λεπτά. Ραντίζω με το μέλι, ανακινώ λίγο το τηγάνι και αποσύρω από τη φωτιά.
Κόβω τα ψημένα φύλλα σε κομμάτια. Βάζω από ένα κομμάτι σε κάθε πιάτο και βάζω 1-2 κουταλιές γιαούρτι. Μοιράζω τα καραμελωμένα σύκα και επαναλαμβάνω τις στρώσεις όσες φορές θέλω. Πασπαλίζω με καβουρδισμένα φυστίκια και ραντίζω με λίγο μέλι.
Σας ευχαριστώ!