Χτυπάω με το σύρμα τα αυγά με τη ζάχαρη άχνη και το κορν φλάουρ. Προσθέτω το χυμό λεμονιού και το ξύσμα, μεταφέρω το μείγμα σε μια κατσαρόλα. Βάζω την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύω συνεχώς με το σύρμα, προσθέτοντας σταδιακά τα κομμάτια του βουτύρου. Συνεχίζω το ανακάτεμα μέχρι να δέσει η κρέμα, αποσύρω το σκεύος από τη φωτιά, αφήνω τη λεμονόκρεμα να κρυώσει.
Βάζω τη ζάχαρη και το νερό σε ένα κατσαρολάκι και το αφήνω να λιώσει η ζάχαρη και να ξεκινήσει ο βρασμός. Ρίχνω το ξύσμα και το χυμό λεμονιού και αποσύρω από τη φωτιά. Το αφήνω για 5 λεπτά να γίνει χλιαρό και προσθέτω το λικέρ.
Σε ένα μπολ ανακατεύω με το σύρμα το τυρί κρέμα, το ξύσμα, το χυμό λεμονιού και το λικέρ μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέτω την κρέμα λεμονιού και ανακατεύω.
Βουτάω ένα ένα τα μπισκότα στο σιρόπι και στρώνω σε μονή σειρά σε ένα τετράγωνο τσέρκι 22x22 εκ. στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Απλώνω το 1/3 της ποσότητας της κρέμας και τη μισή ποσότητα από την κρέμα λεμονιού (lemon curd). Καλύπτω με μπισκότα βουτηγμένα στο σιρόπι και απλώνω ακόμα 1/3 της ποσότητας κρέμας και την υπόλοιπη κρέμα λεμονιού. Τελειώνω με μια σειρά σιροπιασμένα μπισκότα και διακοσμώ την τελευταία δόση κρέμας με λίγη κρέμα λεμονιού. Πασπαλίζω με ξύσμα λεμονιού και λάιμ και αφήνω το τιραμισού στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
Σας ευχαριστώ!