Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο.
Ανοίγω το πρώτο φύλλο σφολιάτας και με ένα τσέρκι διαμέτρου 24 εκ. το κόβω σε κύκλο. Μεταφέρω το φύλλο σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί και το τρυπάω διάσπαρτα με ένα πηρούνι.
Ανοίγω το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και το κόβω κι αυτό σε στρογγυλό φύλλο. Με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόβω το στρογγυλό φύλλο σε 8 ίσα τρίγωνα. Αλείφω τα τρίγωνα με λίγο γάλα, πασπαλίζω με ζάχαρη άχνη και κανέλα και τα μεταφέρω κι αυτά στη λαμαρίνα. Ψήνω στο φούρνο για 10-15 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν. Μεταφέρω τα ψημένα φύλλα σε σχάρα να κρυώσουν.
Πλένω καλά τα αχλάδια, αφαιρώ τους πυρήνες και τα κόβω σε μικρούς κύβους. Βάζω το χυμό μήλου και την πηκτίνη σε ένα κατσαρόλα και βράζω για 2 λεπτά. Προσθέτω τα αχλάδια και αφήνω να βράσουν όλα μαζί για 4-5 λεπτά. Αποσύρω από τη φωτιά και τα αφήνω να κρυώσουν.
Βάζω όλα τα υλικά σε ένα μπολ και χτυπάω με το μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί μια αφράτη σαντιγί.
Βάζω το στρογγυλό φύλλο σφολιάτας σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και ρίχνω το κέντρο τα αχλάδια. Σκεπάζω με την κρέμα πασπαλίζω με κανέλα και καλύπτω με τα ψημένα τρίγωνα σφολιάτας.
Πασπαλίζω με ζάχαρη άχνη και κανέλα και σερβίρω.
Σας ευχαριστώ!