Παίρνω ένα στρογγυλό ταψάκι με διάμετρο 28 εκ., με αποσπώμενα τοιχώματα και στρώνω εκεί τα σπασμένα μπισκότα.
Σε μια μέτρια κατσαρόλα ζεσταίνω σε χαμηλή φωτιά το γάλα, το βούτυρο και τη ζάχαρη, ανακατεύοντας με ένα σύρμα, μέχρι το βούτυρο να λιώσει και να φτιάξω ένα λείο και ρευστό μείγμα. Σταδιακά προσθέτω το αλεύρι και το ρυζάλευρο, ανακατεύοντας ασταμάτητα με το σύρμα, μέχρι το μείγμα να πήξει. Αποσύρω από τη φωτιά και αφήνω την κρέμα να κρυώσει και να γίνει χλιαρή.
Σε ένα μπολ χτυπάω με το μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να φτιάξω σφικτή σαντιγί και την προσθέτω στη χλιαρή κρέμα. Ανακατεύω με μια σπάτουλα, με απαλές και μεγάλες κυκλικές κινήσεις, μέχρι να γίνουν ενιαίο μείγμα.
Αδειάζω το νέο μείγμα στο ταψάκι με τα μπισκότα, ισιώνω την επιφάνεια και σκεπάζω καλά το ταψάκι με διάφανη μεμβράνη. Βάζω την τούρτα στο ψυγείο για 4 – 5 ώρες, μέχρι η κρέμα να πήξει καλά.
Βγάζω την τούρτα από το ψυγείο και αφαιρώ τη διάφανη μεμβράνη. Προσεκτικά, αφαιρώ τα αποσπώμενα τοιχώματα της φόρμας. Σκορπίζω την τριμμένη κουβερτούρα στην επιφάνεια της τούρτας και σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!