Βάζω την σπασμένη κουβερτούρα σε ένα μπολ και προσθέτω την ζεστή κρέμα γάλακτος. Αφήνω για 1 λεπτό και ανακατεύω καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να γίνει μια παχύρρευστη κρέμα. Προσθέτω το μπράντι, ανακατεύω και την αφήνω στην άκρη μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 200ºC. Βουτυρώνω ένα ρηχό στρογγυλό ταψάκι με αποσπώμενα τοιχώματα με διάμετρο 22-24 εκ.
Βάζω την κουβερτούρα και το βούτυρο σε ένα μπεν μαρί, δηλαδή σε ένα ανοξείδωτο μπολ, το οποίο στερεώνω στα χείλη μιας κατσαρόλας όπου σιγοβράζει λίγο νερό, φροντίζοντας ώστε ο πυθμένας του μπολ να μην ακουμπά στο νερό. Ανακατεύω τα υλικά στο μπεν μαρί, μέχρι να λιώσουν και να φτιάξω μια λεία και βελούδινη κρέμα. Αποσύρω από τη φωτιά.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάω με το μίξερ τους κρόκους, την άχνη και το μπράντι, μέχρι να φτιάξω ένα αφράτο και ανοιχτόχρωμο μείγμα. Προσθέτω το κακάο, τη σκόνη αμυγδάλου, το αλεύρι και την κανέλα και χτυπάω για λίγο, μέχρι να αναμειχθούν καλά. Προσθέτω τις σπασμένες μάντολες και χτυπάω για λίγο, μέχρι να σκορπίσουν ομοιόμορφα στο μείγμα. Ρίχνω το μείγμα της κουβερτούρας και χτυπάω καλά.
Σε ένα άλλο, καθαρό και στεγνό μπολ χτυπάω τα ασπράδια σε σφικτή μαρέγκα και την προσθέτω στο μείγμα σοκολάτας, σε δύο δόσεις, ανακατεύοντας με μεγάλες και ανάλαφρες κινήσεις για να μην χάσει τον όγκο της.
Αδειάζω το μείγμα στο βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνω για 15 λεπτά. Στη συνέχεια χαμηλώνω τη θερμοκρασία στους 160ºC και συνεχίζω το ψήσιμο για άλλα 20 λεπτά.
Βγάζω το ταψάκι από το φούρνο, αφήνω το brownie να κρυώσει ελαφρώς και το ξεφορμάρω. To αφήνω να κρυώσει εντελώς.
Αδειάζω την γκανάζ στο κέντρο της τούρτα και απλώνω σε όλη την επιφάνεια. Σκορπίζω λίγες μάντολες και σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!