Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί ένα ταψάκι και το αφήνω στην άκρη.
Ανοίγω τις κονσέρβες και αδειάζω τον τόνο σε ένα σουρωτήρι. Πιέζω με ένα κουτάλι για να αποβάλλουν τα υγρά τους και μεταφέρω τον στραγγισμένο τόνο σε ένα μπολ. Προσθέτω τα ψίχουλα ψωμιού, τα αμύγδαλα, το κρεμμυδάκι, το ούζο, το ασπράδι, το ελαιόλαδο και το εστραγκόν. Αλατοπιπερώνω και ζυμώνω καλά με τα χέρια μου μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά σε ένα κολλώδες μείγμα.
Σε ένα πιάτο χτυπάω με το πηρούνι το αυγό, τον κρόκο αυγού και το ούζο. Σε δύο άλλα πιάτα βάζω αρκετό σουσάμι και μαυροσούσαμο. Παίρνω κουταλιές από το μείγμα του τόνου, πλάθω σε μπαλάκια τα οποία ρολάρω στα χτυπημένα αυγά και τα πανάρω με σουσάμι ή μαυροσούσαμο. Αραδιάζω τα τονοτρουφάκια στο ταψάκι και ψήνω στο φούρνο για 15-20 λεπτά.
Σας ευχαριστώ!