Χτυπάω την κρέμα γάλακτος στο μίξερ σε σαντιγί μαζί με 2 κουταλιές σούπας άχνη ζάχαρη.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάω το τυρί κρέμα μαζί με τη 1 κουταλιά άχνη ζάχαρη, προσθέτω τη βανίλια και έπειτα ενσωματώνω σιγά σιγά την σαντιγί μέσα στην κρέμα τυριού.
Σε ένα μπολ ανακατεύω τη βυσσινάδα με το λικέρ.
Παίρνω μια στενόμακρη φόρμα του κέικ, στρώνω πλαστική μεμβράνη στον πάτο, και ξεκινάω με μια στρώση μαρμελάδας κράνο. Βουτάω τα σαβαγιάρ στο μίγμα της βυσσινάδας και τα στρώνω επάνω στη μαρμελάδα. Απλώνω τη μισή κρέμα και σκορπίζω λίγες κουταλιές μαρμελάδα. Σκεπάζω με μια στρώση μπισκότα βουτηγμένα στη βυσσινάδα και απλώνω την υπόλοιπη κρέμα. Σκορπάω πάλι λίγες κουταλιές μαρμελάδας και τέλος σκεπάζω με τα τελευταία μπισκότα. Σκεπάζω και το πάνω μέρος με μεμβράνη και τοποθετώ το γλυκό για 8 ώρες στο ψυγείο για να παγώσει καλά η κρέμα.
Σας ευχαριστώ!