Βάζω τις φράουλες στο μπλέντερ και τις πολτοποιώ πολύ καλά. Σε μια μικρή κατσαρόλα, ρίχνω τον πολτό φράουλας, το νερό και την άχνη και βράζω για 2 λεπτά μέχρι να γίνει ένα ελαφρύ, αραιό σιρόπι. Το αφήνω στην άκρη να κρυώσει.
Χτυπάω στο μίξερ, σε δυνατή ταχύτητα την κρέμα γάλακτος με την άχνη ζάχαρη σε σφιχτή σαντιγί. Αδειάζω την σαντιγί σε ένα μπολ και ρίχνω στον κάδο του μίξερ το μασκαρόπε. Το χτυπάω για 2-3 λεπτά μέχρι να αφρατέψει. Αδειάζω και το μασκαρπόνε στο μπολ με την σαντιγί και ανακατεύω καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως.
Βουτάω τα σαβαγιάρ στο σιρόπι φράουλας για λίγα δευτερόλεπτα και τα στρώνω σε ένα τσέρκι 26 εκ. Αραδειάζω τις ολόκληρες φράουλες μέσα στο τσέρκι και στο τέλος καλύπτω με την κρέμα μασκαρπόνε και το βάζω στο ψυγείο για 2-3 ώρες μέχρι να σφίξει.
Βγάζω το γλυκό από το ψυγείο, αφαιρώ το τσέρκι και διακοσμώ με τα φετάκια φράουλας.
Σας ευχαριστώ!