Βάζω όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ζυμώνω δυνατά μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη απαλή. Σκεπάζω το μπολ με μεμβράνη και αφήνω τη ζύμη να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
Βάζω την φέτα σε ένα μπολ και την θρυμματίζω με ένα πηρούνι. Προσθέτω το αυγό, το γιαούρτι, το μοσχοκάρυδο, τον άνηθο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατεύω και αφήνω στην άκρη.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 170°C αερόθερμο. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνο και την αφήνω στην άκρη.
Βγάζω τη ζύμη από το μπολ και την κόβω σε 4-5 ίσα κομμάτια. Βάζω το πρώτο κομμάτι σε πασπαλισμένο με λίγο αλεύρι, πάγκο και την ανοίγω με τον πλάστη σε χοντρουλό φύλλο. Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο τσέρκι διαμέτρου 20 εκ. ή ένα πιάτο, κόβω το φύλλο σε στρογγυλό δίσκο. Βάζω στο κέντρο αρκετή από τη γέμιση πιέζοντάς την να απλώσει, αλλά να αφήσω ένα περιθώριο περίπου 1½ εκ. από την περιφέρεια. Αλείφω την περιφέρεια με το ελαιόλαδο. Σηκώνω με προσοχή τις άκρες του δίσκου και μισοκλείνω, δημιουργώντας πτυχώσεις. Μεταφέρω τις πίτες στην λαμαρίνα και ψήνω για 30-35 λεπτά.
Σας ευχαριστώ!