Σε ένα μπολ βάζω το αλεύρι ρυζιού και φαγόπυρου, το ελαιόλαδο και το αλάτι. Ανακατεύω καλά με τα χέρια και προσθέτω λίγο λίγο κρύο νερό, για να αποκτήσω μια ομοιογενή ζύμη. Φτιάχνω μια μικρή μπάλα και την τυλίγω σε διάφανη μεμβράνη. Την αφήνω στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Μετά από 30 λεπτά, προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C και λαδώνω ελαφρά δύο ταρτιέρες 14-16 εκ. ή 1 μεγάλη με διάμετρο 22-24 εκ.
Βγάζω τη ζύμη από το ψυγείο και την χωρίζω σε 2 κομμάτια. Ανοίγω με τον πλάστη, το κάθε κομμάτι σε φύλλο με διάμετρο 16-18 εκ. και τα στρώνω στις ταρτιέρες. Με ένα πιρούνι τρυπάω τη ζύμη διάσπαρτα σε κάθε φόρμα.
Καθαρίζω τα μανιτάρια με ένα νωπό πανάκι και τα κόβω σε φέτες.
Κόβω το κοτόπουλο σε μικρά κομματάκια.
Βάζω 2 κουταλιές από το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι να ζεσταθεί καλά. Ρίχνω το κοτόπουλο και σοτάρω σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτω τα κομμένα μανιτάρια και συνεχίζω το ψήσιμο για περίπου 10 λεπτά. Αποσύρω από τη φωτιά και το αφήνω στην άκρη.
Σε μια κατσαρόλα βάζω το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτω το αλεύρι ρυζιού και ανακατεύω καλά με μια ξύλινη κουτάλα. Ρίχνω σταδιακά το γάλα συνεχίζοντας το ανακάτεμα, πάντα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει μια παχύρρευστη κρέμα. Αλατοπιπερώνω και προσθέτω το μοσχοκάρυδο και το τριμμένο τυρί. Ανακατεύω καλά.
Μοιράζω τα σοταρισμένα κομμάτια κοτόπουλου με τα μανιτάρια στις φόρμες με τη ζύμη και καλύπτω με την κρέμα.
Ψήνω τις τάρτες για 35-40 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Μόλις τις βγάλω από το φούρνο, τις αφήνω για λίγο να κρυώσουν και τις ξεφορμάρω επάνω σε σχάρα.
Τις σερβίρω χλιαρές ή κρύες με μια ωραία πράσινη σαλάτα.
Σας ευχαριστώ!