Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C. Βάζω τα ψιλοκομμένα λαχανικά (πιπεριές, κολοκύθι, σκόρδο, ντοματίνια) σε ένα ταψάκι, ραντίζω με το λιωμένο βούτυρο και ψήνω στο φούρνο για 30 λεπτά.
Αλείφω με βούτυρο 4 ατομικές ταρτιέρες διαμέτρου 15-16 εκ. Κόβω τα δύο φύλλα σφολιάτας στη μέση και προσαρμόζω τα κομμάτια στις ταρτιέρες.
Βγάζω τα λαχανικά από το φούρνο, τα μοιράζω στις ταρτιέρες και χαμηλώνω τη θερμοκρασία στους 180°C.
Σε ένα μπολ χτυπάω τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, τον μαϊντανό, το τσίλι, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι. Μοιράζω το μείγμα στις 4 ταρτιέρες και πασπαλίζω με το μείγμα τριμμένων τυριών.
Ψήνω στο φούρνο για 30 λεπτά μέχρι να σφίξει η κρέμα και να ροδίσει η σφολιάτα.
Σας ευχαριστώ!