Καθαρίζω τα κυδώνια από τη φλοίδα τους και αφαιρώ τους πυρήνες. Τα κόβω σε λεπτά φετάκια και τα ραντίζω με το χυμό λεμονιού. Βάζω ένα μεγάλο τηγάνι σε δύνατη φωτιά και ρίχνω το βούτυρο και λίγο ελαιόλαδο. Ρίχνω τις φέτες των κυδωνιών και την αρμπαρόριζα και τις σοτάρω ανακινώντας το τηγάνι, για 8-10 λεπτά. Πασπαλίζω με τη ζάχαρη και ανακινώ μέχρι να λιώσει και να καραμελώσουν. Πασπαλίζω με την κανέλα και τα αφήνω να κρυώσουν.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου. Σε ένα μπολ ανακατεύω τα υλικά της κρέμας και την αφήνω στην άκρη.
Απλώνω το πρώτο φύλλο κρούστας στον πάγκο της κουζίνας και το αλείφω με λιωμένο βούτυρο. Κόβω το φύλλο στη μέση και από τις δύο πλευρές, δημιουργώντας 4 παραλληλόγραμμα μικρότερα φύλλα. Βάζω τα 2 μικρά παραλληλόγραμμα το ένα επάνω στο άλλο σταυρωτά και τα άλλα δύο διαγώνια ώστε να σχηματιστεί ένα κυκλικό σχήμα. Απλώνω μια ποσότητα κρέμας στο κέντρο και μοιράζω λίγα καραμελωμένα κυδώνια.
Τυλίγω τις άκρες των φύλλων δημιουργώντας ένα στεφανάκι γύρω από την κρέμα και μεταφέρω το ταρτάκι στη λαμαρίνα. Συνεχίζω μέχρι να τελειώσω με τα υπόλοιπα υλικά.
Πασπαλίζω με φιλέ αμυγδάλου, καστανή ζάχαρη και λίγο πετιμέζι και ψήνω στο φούρνο για 40-45 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρω, πασπαλίζοντας με λίγη ζάχαρη άχνη.
Σας ευχαριστώ!