Βάζω στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος και την άχνη ζάχαρη και χτυπάω σε σφιχτή σαντιγί. Αδειάζω την σαντιγί σε ένα μεγάλο μπολ και χωρίς να πλύνω τον κάδο του μίξερ, ρίχνω το γιαούρτι και το μέλι. Δουλεύω σε χαμηλή ταχύτητα προσθέτοντας λίγο λίγο το χυμό λεμονιού. Μόλις ενσωματωθεί πλήρως, σταματάω το μίξερ, προσθέτω το ξύσμα λεμονιού και λίγη λίγη τη σαντιγί. Ανακατεύω απαλά με μια σπάτουλα προσθέτοντας σταδιαδικά τη σαντιγί μέχρι να τελειώσει όλη και να έχω δημιουργήσει μια ωραία απαλή μους. Βάζω την μους σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής, κλείνω καλά και την αφήνω στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσω τα ταρτάκια και τις μπανάνες.
Απλώνω όλα τα φύλλα Βηρυτού στον πάγκο της κουζίνας και με ένα κοφτερό μαχαίρι τα κόβω στα τέσσερα. Βάζω τα φύλλα στην άκρη. Αλείφω με λίγο από το βούτυρο μια ειδική θήκη για μάφινς.
Παίρνω 4 κομμάτια φύλλου, τα βουτυρώνω και τα βάζω το ένα επάνω στο άλλο. Πιάνω και τα 4 μαζί και τα βάζω σε μια από τις βουτυρωμένες θήκες. Επαναλαμβάνω τη διαδικασία με τα υπόλοιπα φύλλα. Ψήνω τις τάρτες σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Βγάζω το ταψάκι από το φούρνο, βγάζω με προσοχή τις τάρτες και τις αφήνω σε σχάρα να κρυώσουν.
Βάζω ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Ρίχνω το βούτυρο και την ζάχαρη και ανακατεύω μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να σκουρύνει λίγο το βούτυρο. Προσθέτω τις κομμένες μπανάνες, δυναμώνω τη φωτιά και ανακατεύω απαλά για 2-3 λεπτά. Προσθέτω το κονιάκ και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ αποσύρω από τη φωτιά.
Εφόσον έχουν κρυώσει τα ταρτάκια τα γεμίζω με την μους λεμονιού. Μοιράζω τις καραμελωμένες μπανάνες και διακοσμώ με λίγα φύλλα δυόσμου.
Σας ευχαριστώ!