Σε ένα μπολ ανακατεύω με το σύρμα τα αυγά, τη ζάχαρη, τις βανίλιες, το σπορέλαιο και το βούτυρο. Ρίχνω το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι σε δύο δόσεις και ζυμώνω μέχρι να δημιουργηθεί μια μαλακή, ελαφρώς λαδωμένη ζύμη. Κόβω ένα κομμάτι από τη ζύμη (περίπου το 1/3 της ποσότητας) το τυλίγω σε μεμβράνη και το βάζω στην κατάψυξη.
Βουτυρώνω καλά μια στρογγυλή φόρμα διαμέτρου 24 εκ. και βάζω εκεί την υπόλοιπη ζύμη. Πιέζω με τα χέρια μου για να καλύψω την βάση και τα πλαϊνά της φόρμας (περίπου λίγο πάνω από τη μέση του ύψους τους) και αφήνω την φόρμα στην άκρη.
Βάζω όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και ανακατεύω με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί εντελώς το κορν φλάουρ. Βάζω την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύω με το σύρμα μέχρι να δέσει.
Κάνω ακριβώς την ίδια διαδικασία όπως και με την κρέμα πορτοκάλι.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Βουτυρώνω ελαφρά μια φόρμα με αποσπώμενα τοιχώματα διαμέτρου 22 εκ. και στρώνω τη βάση με αντικολλητικό χαρτί.
Βάζω τη ζύμη σε ένα αντικολλητικό χαρτί και την ανοίγω σε λεπτό φύλλο μεγαλύτερο από την διάμετρο της φόρμας (υπολογίζω και τα πλαϊνά). Μεταφέρω τη ζύμη στη φόρμα και με τα χέρια μου ισιώνω τη βάση και τα τοιχώματα.
Παίρνω 1-2 γεμάτες κουταλιές από την κρέμα βανίλιας και τις βάζω στο κέντρο της φόρμας. Πιέζω ελαφρά και βάζω 2 γεμάτες κουταλιές κρέμα πορτοκάλι πάνω από την κρέμα βανίλιας. Συνεχίζω με τον ίδιο τρόπο, βάζοντας τις κρέμες εναλλάξ την μια επάνω στην άλλη (όπως κάνω και με την τεχνική για το ζέβρα κέικ). Αφού τελειώσουν οι δύο κρέμες, χτυπάω για λίγο τη φόρμα στον πάγκο της κουζίνας για να απλώσουν ελαφρά.
Βγάζω το κομμάτι της ζύμης που έχω αφήσει στην κατάψυξη και την τρίβω με το χοντρό του τρίφτη επάνω από τις κρέμες.
Ψήνω την πίτα στους 180°C αερόθερμο για 25-30 λεπτά. Βγάζω την πίτα από το φούρνο και την αφήνω να σταθεί για 20 λεπτά. Ξεφορμάρω και πασπαλίζω με ζάχαρη άχνη.
Σας ευχαριστώ!