Ρίχνω το αλεύρι στον πάγκο της κουζίνας και δημιουργώ στο κέντρο μια λακούβα. Εκεί ρίχνω το ξύσμα λεμονιού, το αλάτι και τους κρόκους. Δουλεύω με τα δάχτυλά μου, παίρνοντας αλεύρι από την περιφέρεια και φέρνοντάς στο προς το κέντρο μέχρι να δημιουργήσω ένα λασπώδες μείγμα. Προσθέτω το βούτυρο και ζυμώνω δυνατά μέχρι να ενωθεί το βούτυρο με όλα τα υλικά και όσο αλεύρι έχει απομείνει στην περιφέρεια και να δημιουργηθεί μια ενιαία, απαλή ζύμη. Τυλίγω τη ζύμη σε μεμβράνη και αφήνω στο ψυγείο για 40 λεπτά.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 170°C με αέρα. Βουτυρώνω και πασπαλίζω με αλεύρι μια ταρτιέρα διαμέτρου 22 εκ.
Αφαιρώ τη μεμβράνη από τη ζύμη, την τοποθετώ ανάμεσα σε δύο φύλλα αντικολλητικό χαρτί και ανοίγω με τον πλάστη σε λεπτό φύλλο διαμέτρου περίπου 24 εκ. Μεταφέρω εκεί το φύλλο, πιέζοντας λίγο με τα χέρια μου μέχρι να κολλήσει καλά στη βάση και τα τοιχώματα. Κόβω όση ζύμη περισσεύει και με ένα πηρούνι τρυπάω διάσπαρτα. Ψήνω την τάρτα για 15-18 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Αποσύρω από το φούρνο και αφήνω την τάρτα να κρυώσει.
Βάζω σε ένα κατσαρολάκι τους κρόκους, τα 100 γρ. ζάχαρη και το αλεύρι και χτυπάω καλά με το σύρμα μέχρι να διαλυθούν οι σβόλοι και να ενωθούν τα υλικά. Προσθέτω το γάλα και τα σποράκια της βανίλιας, ανακατεύω καλά και βάζω την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Μαγειρεύω ανακατεύοντας συνεχώς με το σύρμα μέχρι να δέσει η κρέμα και αποσύρω από τη φωτιά. Αδειάζω την κρέμα σε ένα γυάλινο μπολ, σκεπάζω με μεμβράνη και την αφήνω να κρυώσει.
Βάζω την κρέμα γάλακτος και τα 30 γρ. ζάχαρη και σε ένα μπολ και χτυπάω με το μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί μια σφιχτή σαντιγί. Αφαιρώ τη μεμβράνη από την κρύα κρέμα και δουλεύω λίγο με το σύρμα για να αφρατέψει. Προσθέτω την σαντιγί σε 3 δόσεις και ανακατεύω μέχρι να ενωθούν καλά. Μεταφέρω την κρέμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής.
Αφαιρώ την ψημένη τάρτα από την ταρτιέρα και την τοποθετώ σε μια πιατέλα. Γεμίζω με την κρέμα βανίλιας καλύπτοντας καλά όλη την τάρτα.
Πλένω καλά τις φράουλες και τις σκουπίζω με ένα καθαρό πανί. Τις κόβω σε λεπτά φετάκια και τις τοποθετώ όρθιες και κυκλικά σε όλη την επιφάνεια της κρέμας. Πασπαλίζω με το ροζ πιπέρι και τα φυστίκια και σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!