Βάζω τα 4 αυγά σε ένα κατσαρολάκι, γεμίζω με νερό και τα βράζω για 10 λεπτά. Αποσύρω από τη φωτιά και τα αφήνω να κρυώσουν.
Σε ένα τηγανάκι βάζω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Ρίχνω το πράσο και σοτάρω για 4-5 λεπτά μέχρι να μαραθεί. Αλατοπιπερώνω και αφήνω στην άκρη.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Βουτυρώνω καλά μια ταρτιέρα 20x28 εκ. Στρώνω τη σφολιάτα και αφήνω στην άκρη. Καθαρίζω τα βρασμένα αυγά και τα κόβω στη μέση.
Σε ένα μπολ χτυπάω με το σύρμα τα ωμά αυγά, την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτω τον αρακά, το πράσο και το mix τυριών.
Απλώνω το μπέικον μέσα στη σφολιάτα και αδειάζω το μείγμα με τον αρακά. Τοποθετώ τα κομμένα αυγά και μεταφέρω την τάρτα στο φούρνο. Ψήνω για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Σας ευχαριστώ!