Λαδώνω ελαφρά ένα τετράγωνο και βαθύ ταψάκι με πλευρά 20 - 22 εκ. περίπου ή μια στρογγυλή ταριέρα με διάμετρο 26 - 28 εκ. Στρώνω με προσοχή το φύλλο ζύμης, εφαρμόζοντάς το καλά στις γωνίες του ταψιού και στα τοιχώματα. Τρυπάω τη ζύμη σε διάφορα σημεία με ένα πιρούνι, σκεπάζω με διάφανη μεμβράνη και βάζω στο ψυγείο για 45 λεπτά.
Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρω τον κιμά για 6 - 8 λεπτά, μέχρι να αλλάξει όλος χρώμα και να γίνει σπυρωτός. Προσθέτω το καρότο, το κρεμμύδι και το σκόρδο, πασπαλίζω με τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύω και συνεχίζω το σοτάρισμα για άλλα 5 - 6 λεπτά.Τέλος, ρίχνω τα ψιλοκομμένα ντοματάκια με το χυμό τους και αφήνω το μείγμα να πάρει μια βράση. Χαμηλώνω τη φωτιά και σιγομαγειρεύω για 10 - 12 λεπτά, με ξεσκέπαστη κατσαρόλα, μέχρι να σωθούν τα πολλά υγρά και ο κιμάς να μείνει με το λαδάκι του. Προσθέτω το μαϊντανό, ανακατεύω και αποσύρω από τη φωτιά. Αφήνω το μείγμα να κρυώσει για λίγο, προσθέτω τη φέτα, τη γραβιέρα και τα χτυπημένα αυγά και ανακατεύω καλά.
Σε ένα μπολ ανακατεύω όλα τα υλικά και αφήνω στην άκρη.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C.
Βγάζω το ταψάκι με τη ζύμη από το ψυγείο, αφαιρώ τη μεμβράνη και σκορπίζω την τριμμένη φρυγανιά σε όλη την επιφάνεια της ζύμης. Η φρυγανιά προστατεύει τη ζύμη από τα υγρά της γέμισης για να μην λασπώσει. Γεμίζω τη βάση με το μείγμα του κιμά και τον καλύπτω με τη γιαουρτόκρεμα, την οποία ισιώνω καλά με ένα κουτάλι.
Ψήνω την τάρτα για 40 - 45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η ζύμη και η επικάλυψη να αποκτήσει μια χρυσαφένια και γυαλιστερή κρούστα.
Βάζω όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και τα αφήνω να πάρουν μια βράση σε μέτρια φωτιά.
Σερβίρω την τάρτα χλιαρή και συνοδεύω κάθε μερίδα με λίγη από τη σάλτσα.
Σας ευχαριστώ!