Βράζω τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, ακολουθώντας τις οδηγίες βρασμού που αναγράφονται στη συσκευασία τους. Τα στραγγίζω και τα διατηρώ κατά μέρος, ζεστά.
Μουσκεύω τα αποξηραμένα μανιτάρια στο κρασί, για 20 λεπτά. Τα βγάζω με τα δάχτυλα ένα-ένα (δεν τα στραγγίζω σε σουρωτηράκι για να μην παρασύρω μαζί τυχόν χώμα) και τα στύβω με τα χέρια μου. Τα κόβω σε μέτρια κομμάτια.
Καθαρίζω όλα τα φρέσκα μανιτάρια με ένα νοτισμένο πανάκι και τα κόβω σε μέτριες φέτες.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και ρίχνω όλα τα μανιτάρια (φρέσκα και αποξηραμένα). Τα σοτάρω για 5 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά, μέχρι να μαλακώσουν και να βγάλουν τα υγρά τους. Τα βγάζω με τρυπητή κουτάλα, τα βάζω σε ένα πιάτο και πετάω το υγρό του τηγανιού.
Σκουπίζω καλά το σκεύος με χαρτί κουζίνας και ρίχνω εκεί το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Το ζεσταίνω σε μέτρια φωτιά και προσθέτω το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και τα στραγγισμένα μανιτάρια. Σοτάρω τα υλικά για άλλα 2 - 3 λεπτά, μέχρι να μανιτάρια να στεγνώσουν. Ρίχνω και το μαϊντανό, σοτάρω για άλλο 1 λεπτό και αποσύρω από τη φωτιά.
Μοιράζω τα ζυμαρικά σε πιάτα και προσθέτω τα μανιτάρια Ραντίζω με λίγο λάδι, σκορπίζω σε κάθε μερίδα τα καβουρδισμένα φουντούκια και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!