Καθαρίζω τον ανανά, τον κόβω σε κομμάτια και το βάζω σε ένα μπολ. Βάζω το μπολ στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες, μέχρι να παγώσει καλά (μπορείτε να τον βάλετε από το προηγούμενο βράδυ).
Βγάζω τον ανανά από την κατάψυξη και τον ρίχνω στο μπλέντερ. Προσθέτω και όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα πολτοποιώ μέχρι να δημιουργηθεί ένας παχύρρευστος χυλός.
Μεταφέρω το μείγμα σε μεταλλικό μπολ, το σκεπάζω και το βάζω στην κατάψυξη για 4 ώρες.
Σερβίρω με φέτες λάιμ και λίγο σιρόπι γρεναδίνης.
Σας ευχαριστώ!