Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Σαγανάκι με αυγά και καβουρμά

Σαγανάκι με αυγά και καβουρμά
Αξιολογήσεις 4 από 1 ψήφους
Cooking Method
Χρόνος
Prep Time: 10 λεπ Cook Time: 15 λεπ Total Time: 25 λεπτά.
Servings 2
Υλικά
  • 120 γρ. καβουρμάς
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια με το φύλλωμα, ψιλοκομμένα
  • 2 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Σε ένα σαγανάκι (τηγανάκι με δυο χερούλια) ζεσταίνω το ελαιόλαδο και σοτάρω το ξερό κρεμμύδι. Ρίχνω τον καβουρμά που τον έχω ανοίξει με τα χέρια μου.
    Αφήνω σε μέτρια φωτιά να καβουρδιστεί ο καβουρμάς για 3 λεπτά. Κατόπιν προσθέτω τα φρέσκα κρεμμυδάκια.

  2. Ανακατεύω και μετά από ένα λεπτό ρίχνω τα αυγά. Μόλις πήξει το ασπράδι των αυγών σπάω με ένα πιρούνι τον κρόκο και τον σκορπάω πάνω από το καβουρμά.
    Αλατοπιπερώνω και μετά από 2 λεπτά αποσύρω από τη φωτιά.
    Σερβίρω αμέσως.

Keywords: σαγανακι με αυγα καβουρμα

Σας ευχαριστώ!