Προθερμαίνω το φούρνο στους 180ºC. Βουτυρώνω ελαφρώς ένα μέτριο ορθογώνιο ταψάκι, κατά προτίμηση ρηχό, με διαστάσεις περίπου 25 x 35 εκ. Το στρώνω με λαδόκολλα την οποία βουτυρώνω ελαφρώς και αυτή.
Χτυπάω με το μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη, μέχρι να φτιάξω ένα αφράτο και ανοιχτόχρωμο μείγμα. Προσθέτω το βούτυρο και τις βανίλιες και συνεχίζω το χτύπημα για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να φτιάξω μια λεία κρέμα.
Προσθέτω σταδιακά το κοσκινισμένο αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ, χωρίς να σταματήσω το χτύπημα, μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο και λείο όπως αυτό του κέικ.
Το αδειάζω στο ταψάκι (το μείγμα δεν θα ξεπερνά σε ύψος τα 2 εκ.) και το ψήνω για 20 - 30 λεπτά, μέχρι να αποκτήσει ένα απαλό χρυσαφένιο χρώμα. Βγάζω το ταψάκι από το φούρνο και το αναποδογυρίζω αμέσως, μαζί με τη λαδόκολλα, σε μια καθαρή και στεγνή απλωμένη βαμβακερή πετσέτα για να ξεφορμάρω το ψημένο παντεσπάνι. Αφαιρώ με προσοχή τη λαδόκολλα και σκεπάζω αμέσως το παντεσπάνι με μια άλλη καθαρή πετσέτα, ελαφρώς νοτισμένη. Αφήνω κατά μέρος για 10 λεπτά.
Στο μεταξύ, χτυπάω με το μίξερ το γιαούρτι με την κρέμα γάλακτος, μέχρι να φτιάξω μια ογκώδη και αφράτη κρέμα. Προσθέτω τα κομμένα κεράσια και ανακατεύω καλά με μια ελαστική σπάτουλα (μαρίζ) ή με μια ξύλινη κουτάλα.
Αφαιρώ με προσοχή την επάνω πετσέτα από το παντεσπάνι –οι πετσέτες το έχουν διατηρήσει αφράτο, μαλακό και ελαστικό ώστε να μπορώ να το τυλίξω. Απλώνω τη γέμιση επάνω στο παντεσπάνι και το τυλίγω σε ρολό, με προσοχή και με απαλές κινήσεις για να μην σπάσει. Το μεταφέρω σε μια πιατέλα και το βάζω για 20 λεπτά στο ψυγείο, μέχρι να σφίξει λίγο η κρέμα της γέμισης αλλά και το παντεσπάνι. Κόβω το ρολό σε φέτες και το σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!