Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Πλένω τα φιλέτα, τα σκουπίζω με χαρτί κουζίνας και τα τοποθετώ σε μια επιφάνεια κοπής. Με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόβω τα φιλέτα, οριζόντια στη μέση, δημιουργώντας δύο λεπτά κομμάτια (συνολικά 6 λεπτά φιλέτα κοτόπουλο). Βάζω τις φέτες σε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί, τα σκεπάζω με ένα δεύτερο κομμάτι χαρτί και χτυπάω με τον μπάτη για να ανοίξουν και να γίνουν πιο λεπτά.
Πλένω την ντομάτα και την πιπεριά, καθαρίζω το κρεμμύδι και τα κόβω όλα σε μπαστουνάκια. Κόβω τη φέτα σε μικρά μπαστουνάκια και τα αφήνω στην άκρη.
Αφαιρώ το επάνω χαρτί από τα φιλέτα και τα πασπαλίζω με αλατοπίπερο και από τις δύο πλευρές. Βάζω τη μουστάρδα σε ένα μπολάκι και με ένα πινέλο τα αλείφω εσωτερικά.
Παίρνω από 1-2 μπαστουνάκια από κάθε υλικό (ντομάτα, πιπεριά, κρεμμύδι, φέτα) και τα τοποθετώ στην άκρη του φιλέτου. Βάζω 2-3 ελιές, με ένα κουταλάκι βάζω λίγη από τη σάλτσα ντομάτας και τυλίγω σε ρολάκι. Περνάω το ρολάκι σε ένα καλαμάκι για σουβλάκι και συνεχίζω με τα υπόλοιπα υλικά.
Βάζω τη σάλτσα σε ένα ταψάκι και μεταφέρω εκεί τη σούβλα με τα ρολάκια. Σκορπίζω ολόγυρα όσα από τα υλικά έχουν απομείνει, αλατοπιπερώνω και πασπαλίζω με ξερή ρίγανη. Ραντίζω με το ελαιόλαδο και ψήνω στο φούρνο για 30 λεπτά.
Σερβίρω τα ρολάκια ζεστά με πατάτες τηγανητές.
Σας ευχαριστώ!