Βάζω όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και βράζω για 3 λεπτά (από τη στιγμή που θα ξεκινήσει ο βρασμός). Αποσύρω από τη φωτιά και αφήνω το σιρόπι να κρυώσει. Πετάω τα ξύλα κανέλας.
Ανοίγω το πακέτο με το φύλλο κρούστας χωρίς να ξεδιπλώσω τα φύλλα. Τοποθετώ το μπαστούνι σε ένα ξύλο κοπής και το κόβω σε 12 στρογγυλά ρολάκια. Μεταφέρω τα ρολάκια σε βουτυρωμένο ταψάκι για μάφινς και με ένα πινέλο τα αλείφω γενναιόδωρα με το λιωμένο βούτυρο. Ψήνω τα ρολάκια στους 170°C αερόθερμο για 25-30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά. Βγάζω τα ρολάκια από το φούρνο και τα αφήνω να κρυώσουν. Τα ραντίζω με το σιρόπι και τα αφήνω στην άκρη.
Βάζω σε ένα μπολ την κρέμα γάλακτος και το κρεμόριο και χτυπάω με το μίξερ μέχρι να γίνει μια αφράτι σαντιγί. Σε ένα άλλο μπολ βάζω το ταχίνι, την κανέλα και το μέλι και δουλεύω με το σύρμα μέχρι να ενωθούν. Προσθέτω σε δόσεις την χτυπημένη σαντιγί ανακατεύοντας με μια μαρίζ μέχρι να ενωθούν. Μεταφέρω την κρέμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και την αφήνω στο ψυγείο μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος.
Βάζω τα ρολάκια σε μια μεγάλη πιατέλα και κάνω ροζέτες σαντιγί σε κάθε ένα από αυτά. Πασπαλίζω με λίγη κανέλα και λίγα φυστίκια και ραντίζω με λίγο από το κρύο σιρόπι.
Σας ευχαριστώ!