Ζητάω από το χασάπη να αφαιρέσει το κόκκαλο από το στήθος αφήνοντας το εξωτερικό δέρμα. Πλένω καλά τα κρέατα και τα αφήνω σε σουρωτήρι να στραγγίξουν. Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβω τα στήθια οριζόντια στη μέση ανοίγοντάς τα σαν βιβλίο. Τα τοποθετώ ανάμεσα σε δύο αντικολλητικά χαρτιά, και χτυπάω λίγο με τον μπάτη για να γίνουν πιο λεπτά και πιο πλατιά. Το ίδιο κάνω και με τα φιλέτα από μπούτι (τα τοποθετώ ανάμεσα σε δύο αντικολλητικά φύλλα και τα χτυπάω λίγο να γίνουν πιο λεπτά). Στρώνω το πρώτο φιλέτο στήθος και το «επεκτείνω» προσθέτοντας 1-2 κομμάτια από το μπούτι έτσι ώστε να σχηματίσω ένα παραλληλόγραμμο. Αλατοπιπερώνω, αλείφω με 1 κουταλιά μουστάρδα και πασπαλίζω με κάρι. Στρώνω τις μισές φέτες κεφαλοτύρι και ξεκινάω να τυλίγω σε ρολό, από την μεριά που έχω απλώσει το μπούτι και να καταλήξω στο τέλος το δέρμα του στήθους να είναι στην εξωτερική πλευρά και να καλύπτει όλο το ρολό. Το βάζω στο ειδικό δίχτυ (αν δεν έχω, το δένω με σπάγκο μαγειρικής). Επαναλαμβάνω την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά.
Πλένω και καθαρίζω όλα τα λαχανικά (γλυκοπατάτα, πατάτα, καρότα, σέλερι) και τα κόβω σε χοντρά κομμάτια. Πλένω το μήλο, αφαιρώ τους πυρήνες και το κόβω στα τέσσερα.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το κάρι, το χυμό λάιμ, αλάτι και πιπέρι. Βυθίζω πρώτα τα ρολάκια κοτόπουλο για να «βραχούν» και τα μεταφέρω στην ηλεκτρική γάστρα Sencor. Ρίχνω στο μπολ όλα τα λαχανικά και το μήλο και ανακατεύω με τα χέρια μου. Αδειάζω τα υλικά στη γάστρα μαζί με τα υγρά, προσθέτω το λάιμ κομμένο στα τέσσερα και τα τακτοποιώ κάτω από τα ρολάκια κοτόπουλο. Κλείνω τη γάστρα και προγραμματίζω μαγείρεμα στο high για 1 ώρα μέχρι να μαλακώσουν τα ρολάκια και να γίνουν τρυφερά τα λαχανικά.
Σας ευχαριστώ!