Σε ένα μπολάκι βάζουμε τη μουστάρδα, την κέτσαπ και το μέλι και τα χτυπάμε καλά με ένα πιρούνι. Χωρίς να σταματήσουμε το χτύπημα ρίχνουμε το ξίδι και στη συνέχεια το ελαιόλαδο, μέχρι να φτιάξουμε μια λεία σάλτσα. Νοστιμίζουμε με αλάτι και πιπέρι, σκεπάζουμε το μπολάκι και το αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Σε μια μεγάλη σαλατιέρα ανακατεύουμε καλά τα αντίδια, τα αγγουράκια τουρσί και τα καρότα. Την ώρα του σερβιρίσματος περιχύνουμε με το ντρέσινγκ μελιού και ανακατεύουμε.
Σας ευχαριστώ!