Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω το χλιαρό νερό, τη ζάχαρη, το λάδι και τη μαγιά και ανακατεύω καλά με ένα πιρούνι. Αφήνω το μείγμα κατά μέρος για 5 - 7 λεπτά, μέχρι να αφρίσει λίγο.
Σε μια λεκάνη βάζω το αλεύρι, το αλάτι και την κεφαλογραβιέρα και ανακατεύω καλά. Κάνω μια λακκούβα στο κέντρο, ρίχνω το μείγμα της μαγιάς και ανακατεύω μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Τα ζυμώνω έντονα για 6 - 7 λεπτά, μέχρι να φτιάξω ένα ζυμάρι μαλακό και πολύ ελαστικό.
Το πλάθω σε μπάλα, τη βάζω σε ένα λαδωμένο μπολ, κυλώντας τη ώστε να λαδωθεί παντού και σκεπάζω το μπολ με διάφανη μεμβράνη ή με μια πετσέτα. Βάζω το μπολ σε ένα σχετικά χλιαρό σημείο του σπιτιού για περίπου 1½ ώρα, μέχρι η ζύμη να φουσκώσει καλά.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C.
Ζυμώνω το ζυμάρι για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ξεφουσκώσει και το ανοίγω σε φύλλο με πάχος 1 εκ, σε σχήμα ορθογώνιο ή στρογγυλό, ανάλογα με το ταψί που θα χρησιμοποιήσω. Στρώνω το ταψί με λαδόκολλα και απλώνω εκεί το φύλλο. Αφήνω κατά μέρος.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρω το κρεμμύδι για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να μαραθούν. Προσθέτω τα σκόρδα, σοτάρω για 1/2 λεπτό και ρίχνω τα βλίτα. Ανακατεύω με μια ξύλινη κουτάλα, αλατοπιπερώνω και χαμηλώνω κι άλλο τη φωτιά. Τα αφήνω να μαγειρευτούν για 5 - 7 λεπτά, μέχρι να στεγνώσουν από τα περιττά υγρά.
Τέλος, ρίχνω τον πελτέ και τη ζάχαρη, ανακατεύω καλά και αποσύρω από τη φωτιά. Αφήνω το μείγμα να κρυώσει λίγο. Το απλώνω επάνω στη ζύμη, βάζω τα ντοματίνια και πασπαλίζω με τη φέτα και το κασέρι. Ρίχνω και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και βάζω το ταψί σε ένα από τα χαμηλά ράφια του φούρνου. Ψήνω την πίτσα για 25 - 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η ζύμη και να λιώσουν τα τυριά.
Σας ευχαριστώ!