Σε ένα μπολάκι βάζω το χλιαρό νερό και τη μαγιά και ανακατεύω μέχρι να λιώσει. Αφήνω κατά μέρος για 5 λεπτά.
Ρίχνω σε ένα μεγάλο μπολ το μείγμα νερού-μαγιάς, το βούτυρο, το γάλα και το αυγό. Χτυπάω τα υλικά αυτά με το μίξερ για 1 λεπτό, σε χαμηλή ταχύτητα, μέχρι να ενωθούν τελείως. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύω το κοσκινισμένο αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Ρίχνω αυτό το μείγμα στο μπολ με τη μαγιά και ανακατεύω με τα χέρια για 8 - 10 λεπτά, μέχρι η ζύμη να γίνει μια εύπλαστη μάζα που να ξεκολλά από τα τοιχώματα του μπολ.
Λαδώνω ένα μεγάλο ταψί και μεταφέρω εκεί τη ζύμη. Τη σκεπάζω με μια καθαρή βαμβακερή πετσέτα και την αφήνω κατά μέρος για 30 λεπτά.
Χωρίζω τη ζύμη σε δύο ίσα μέρη και πλάθω το καθένα σε μπάλα. Τις λαδώνω πολύ ελαφρά.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C. Σε ένα μπολάκι ανακατεύω το ελαιόλαδο με την κρέμα σκόρδου. Ανοίγω το κάθε ζυμάρι σε μακρόστενη πίτσα και το μεταφέρω σε μια μεγάλη λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί. Αλείφω την επιφάνεια με το μείγμα ελαιόλαδο-σκόρδο και σκορπίζω την τριμμένη μοτσαρέλα. Σκορπίζω τα παντζάρια (και τους τρυφερούς μίσχους τους), τα ντοματίνια και το μπλε τυρί.
Αλείφω τη ζύμη με το λιωμένο βούτυρο και ψήνω στο φούρνο για 20-25 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να ροδίσει η ζύμη. Τις σερβίρω αμέσως, ζεστές.
Σας ευχαριστώ!