Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Βουτυρώνω καλά ένα βαθύ, στρογγυλό σκεύος (κατά προτίμηση με αποσπώμενα τοιχώματα) διαμέτρου 30 εκ.
Απλώνω το πρώτο φύλλο κρούστας στον πάγκο της κουζίνας και καλύπτω τα υπόλοιπα με καθαρή, νωπή πετσέτα για να μην στεγνώσουν. Αλείφω καλά το φύλλο με λιωμένο βούτυρο. Κρατάω λίγη τριμμένη μοτσαρέλα σε ένα μπολάκι για το τέλος (περίπου 30 γρ.) και πασπαλίζω το φύλλο με λίγο τυρί. Από την στενή πλευρά, αρχίζω να σουρώνω το φύλλο σχηματίζοντας μια λωρίδα σαν ακορντεόν (όχι πολύ σφιχτό). Το μεταφέρω στο σκεύος και συνεχίζω με τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας και την υπόλοιπη μοτσαρέλα. Ψήνω τα φύλλα σκέτα για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Σε ένα μπολ χτυπάω τα αυγά, το γάλα, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι. Βγάζω το σκεύος από το φούρνο και αδειάζω το μείγμα επάνω στα φύλλα. Σκορπίζω τη μοτσαρέλα που έχω κρατήσει στην άκρη και το μπλε τυρί κομμένο σε χοντρά κομμάτια. Επαναφέρω το σκεύος στο φούρνο και συνεχίζω το ψήσιμο για 35 λεπτά ακόμη.
Σερβίρω την πίτα χλιαρή με πράσινη σαλάτα.
Σας ευχαριστώ!