Βάζω το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι να ζεσταθεί. Ρίχνω το κρεμμύδι και σοτάρω για 2-3 λεπτά. Ρίχνω το σκόρδο και συνεχίζω το σοτάρισμα για 1 λεπτό ακόμη. Πασπαλίζω με την πάπρικα και ρίχνω τη σάλτσα ντομάτας. Αλατοπιπερώνω και προσθέτω το ζωμό.
Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός προσθέτω τις πένες. Ανακατεύω καλά και αφήνω να μαγειρευτούν σκεπασμένα για 10 λεπτά.
Στραγγίζω τον τόνο σε ένα σουρωτήρι από το λάδι ή το νερό που περιέχουν.
Ξεσκεπάζω το τηγάνι και ρίχνω την κάπαρη, τις ελιές, το τυρί κρέμα και τον τόνο. Ανακατεύω καλά και προσθέτω φρέσκια ρίγανη. Ανακατεύω καλά και σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!