Βράζω τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, για 2 - 3 λεπτά λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία τους. Τα στραγγίζω και τα αφήνω κατά μέρος.
Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρω το κρεμμύδι για 1 - 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει καλά. Προσθέτω το σκόρδο και τα μανιτάρια και συνεχίζω το σοτάρισμα για 8 - 10 λεπτά, πάντα σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας, μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά που θα βγουν και να ροδίσουν τα μανιτάρια. Σβήνω με το κρασί, μαγειρεύω για 1 λεπτό μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ και ρίχνω τα ψιλοκομμένα ντοματάκια με το χυμό τους, τη δάφνη και την κανέλα. Αφήνω τα υλικά να πάρουν μια βράση, αλατοπιπερώνω και προσθέτω 200 ml νερό. Μόλις πάρει μια βράση χαμηλώνω τη φωτιά και σιγομαγειρεύω για 10 λεπτά, μέχρι τα μανιτάρια να μαλακώσουν και να μείνουν με λιγοστό ζουμί. Αποσύρω από τη φωτιά, προσθέτω το κεφαλοτύρι και το δυόσμο και ανακατεύω καλά.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνω το γάλα χωρίς να το αφήσω να κάψει.
Σε μια μέτρια κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, προσθέτω πασπαλιστά το αλεύρι και ανακατεύω διαρκώς με το σύρμα, για 2 - 3 λεπτά, μέχρι το αλεύρι να καβουρδιστεί και να ροδίσει απαλά. Προσθέτω σταδιακά το ζεστό γάλα, ανακατεύοντας διαρκώς με το σύρμα για να μην σβολιάσει. Μαγειρεύω το μείγμα σε μέτρια φωτιά, μέχρι να πήξει, ανακατεύοντας συχνά. Νοστιμίζω με αλάτι, πιπέρι και λίγο μοσχοκάρυδο και αποσύρω από τη φωτιά. Τέλος, ρίχνω τα αυγά ένα-ένα, ανακατεύοντας διαρκώς, καθώς και το κεφαλοτύρι και ανακατεύω και πάλι.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C. Ανακατεύω το μείγμα μανιταριών με τα ζυμαρικά και αδειάζω το μείγμα σε ένα ορθογώνιο και βαθύ πυρίμαχο ταψί με διαστάσεις περίπου 25 x 35 εκ. Από πάνω απλώνω τη μπεσαμέλ και ισιώνω καλά την επιφάνεια. Πασπαλίζω με την τριμμένη φρυγανιά και βάζω το ταψί στο φούρνο. Ψήνω το παστίτσιο για 40 λεπτά, μέχρι η επιφάνεια να ροδίσει. Το αφήνω να κρυώσει και το κόβω σε τετράγωνα κομμάτια μερίδες.
Σας ευχαριστώ!