Σε ένα κατσαρολάκι βάζω τα κόκκινα φρούτα και το πετιμέζι και τα βράζω σε μέτρια φωτιά για 15-20 λεπτά. Αποσύρω από τη φωτιά και τα κρατάω για το σερβίρισμα.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω καλά το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, τη ζάχαρη και το αλάτι.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάω το αυγό με το Protein Milk Drink.
Με ένα κουτάλι ανοίγω μια λακούβα στο κέντρο των στερεών υλικών και αδειάζω το υγρό μείγμα. Ανακατεύω καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά και να μην υπάρχουν σβόλοι.
Ζεσταίνω ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και αλείφω με ελάχιστο βούτυρο.
Με μια κουτάλα της σούπας (όχι πολύ γεμάτη) παίρνω από το μείγμα και το μεταφέρω στο τηγάνι. Τηγανίζω μέχρι να αρχίσουν να δημιουργούνται φυσαλίδες και με μια σπάτουλα γυρίζω να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
Συνεχίζω μέχρι να τελειώσω με όλο το μείγμα.
Στείνω τα pancakes απλώνοντας στρώσεις Arla Protein Natural και σάλτσα κόκκινων φρούτων. Πασπαλίζω με λίγη ζάχαρη άχνη και σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!