Βάζω στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος, τη βανίλια και το κρεμόριο και χτυπάω με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί μια κρέμα σε υφή γιαουρτιού (όχι σαντιγί).
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω με το σύρμα το γιαούρτι, την ζάχαρη άχνη και το τυρί κρέμα. Προσθέτω σε 3 δόσεις την χτυπημένη κρέμα και ανακατεύω απαλά. Προσθέτω τα κεράσια και ανακατεύω για να σκορπίσουν στο μείγμα.
Σε ένα παραλληλόγραμμο ταψί (που να χωράει στην κατάψυξη) βάζω στη βάση του αντικολλητικό χαρτί. Στρώνω τα μισά μπισκότα και αδειάζω την κρέμα. Ισιώνω πολύ καλά και καλύπτω με τα υπόλοιπα μπισκότα. Σκεπάζω με μεμβράνη και βάζω στην κατάψυξη για 5 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.
Βγάζω από την κατάψυξη και κόβω τα σάντουιτς σε μερίδες. Τα διατηρώ στην κατάψυξη.
Σας ευχαριστώ!