Λαδώνω ελαφρώς ένα στρογγυλό ταψάκι με διάμετρο 26 - 28 εκ. ή ένα μέτριο ορθογώνιο ταψάκι με διαστάσεις περίπου 20 x 30 εκ. Απλώνω εκεί το φύλλο σφολιάτας (η κουρού), φροντίζοντας να καλύψουμε και τα τοιχώματα. Τρυπάω το φύλλο με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία, σκεπάζω με διάφανη μεμβράνη και βάζω στο ψυγείο, μέχρι να ετοιμάσω τη γέμιση.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρω τα κρεμμύδια για 2 λεπτά, μέχρι να μαραθούν. Ρίχνω τις φέτες ντομάτας και το σκόρδο, μαγειρεύω για 2 λεπτά ακόμα και ρίχνω τις ελιές, την πάστα ελιάς και την κάπαρη και ανακατεύω.
Μαγειρεύω το μείγμα για 2 - 3 λεπτά και αποσύρω από τη φωτιά. Προσθέτω τα δύο τυριά, το μπούκοβο (ή την πάπρικα) τη ρίγανη, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύω καλά. Αφήνω το μείγμα να κρυώσει και να γίνει χλιαρό.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C. Βγάζω τη βάση από το ψυγείο και αφαιρώ τη διάφανη μεμβράνη. Τη γεμίζω με το μείγμα του τηγανιού, ισιώνω την επιφάνεια και φέρνω τις άκρες του φύλλου που τυχόν εξέχουν από το ταψί προς τα μέσα, καλύπτοντας τη γέμιση περιφερικά, αλλιώς τις κόβω με ένα μαχαίρι. Ψήνω την ντοματόπιτα για 45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η ζύμη και τα τυριά να λιώσουν και να χρυσίσουν. Σερβίρω την πίτα χλιαρή.
Σας ευχαριστώ!