Print Options:

Muffins με ζαμπόν, φέτα και ντοματίνια

Muffins με ζαμπόν, φέτα και ντοματίνια
Cooking Method
Δυσκολία Beginner
Time
Prep Time: 5 mins Cook Time: 25 mins Total Time: 30 mins
Servings 12
Υλικά
  • 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουτ. γλυκού αλάτι
  • 200 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
  • 150 γρ. ζαμπόν, ψιλοκομμένο
  • 150 γρ. ντοματίνια, ψιλοκομμένα
  • 2 αυγά
  • 100 ml ηλιέλαιο + λίγο επιπλέον για τη φόρμα
  • 250 ml γάλα
Εκτέλεση
  1. Λαδώνω ελαφρά 12 θήκες για μάφινς. Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C.

  2. Σε ένα μπολ ανακατεύω το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το ζαμπόν, τη φέτα, το αλάτι και τα ντοματίνια. Σε ένα δεύτερο μπολ χτυπάω τα αυγά με το σύρμα. Προσθέτω το γάλα και το ηλιέλαιο και ανακατεύω ελαφρά. Προσθέτω τα στεγνά υλικά και ανακατεύω καλά. Μοιράζω το μείγμα στις θήκες και ψήνω στο φούρνο για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Keywords: φέτα,και,ντοματίνια
Οnline: https://dinanikolaou.gr/recipe/muffins-me-zambon-feta-kai-ntomatinia/

Σας ευχαριστώ!