Βάζω το τυρί κρέμα και την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και ανακατεύω με το σύρμα να δημιουργηθεί μια απαλή κρέμα. Μεταφέρω την κρέμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με δαντελωτή μύτη και την αφήνω στο ψυγείο για 1 ώρα να παγώσει.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C. Σε ένα ταψάκι για μάφινς βάζω 12 χάρτινες θήκες. Σε ένα μπολ ανακατεύω το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα και το αλάτι.
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάω τη ζάχαρη, τα αυγά, το ελαιόλαδο και το ξύσμα πορτοκαλιού για 2-3 λεπτά. Προσθέτω το γάλα και τη βανίλια και μόλις ενωθούν στο μείγμα προσθέτω τα στεγνά υλικά. Δουλεύω για 2-3 λεπτά με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά. Προσθέτω τα κάστανα και ανακατεύω με μια μαρίζ για να σκορπίσουν στο μείγμα.
Μοιράζω το μείγμα στις 12 θηκούλες και πασπαλίζω με τα 3 επιπλέον κάστανα. Ψήνω τα μάφινς για 15-18 λεπτά. Δοκιμάζω με μια οδοντογλυφίδα και αν βγει στεγνή, αποσύρω από το φούρνο. Αφήνω για 10 λεπτά τα ξεφορμάρω και τα αφήνω σε σχάρα να κρυώσουν.
Κόβω τα μάφινς στη μέση και γεμίζω με την κρέμα. Σκορπίζω λίγα θρυμματισμένα marron glace και σκεπάζω με το άλλο κομμάτι.
Σας ευχαριστώ!